34'' Nano IPS-skärm med 5K-upplösning (LG 34WK95UP-W)

Bud

Märke
LG
Modell
LG 34WK95UP-W
Skick

Nyskick, använd i max 100h. Inköpt April 2022. Garanti finns kvar.

Hämtas i Uppsala senast 19/1. Kom med bud!

Om du arbetar i många fönster samtidigt kan LG 34'' UltraWide vara skärmen för dig. Med en upplösning på 5120 x 2160 får du plats med lika mycket som på två stycken 2K-skärmar på en och samma skärm. Nano IPS-displayen täcker 98% av DCI-P3 och har stöd för HDR 600. Det gör den till ett bra val för dig som arbetar mycket med foto- och video-redigering. Få plats med alla dina kreativa verktyg, mappar och bildgalleri så att du slipper byta fönster. Gör ditt arbetsflöde mer sömlöst med LG 34'' UltraWide.
Fördelar

Nano IPS med 98% DCI-P3 och 5K-upplösning
VESA certifierad med stöd för DisplayHDR 600
Fabrikskalibrerad vid leverans
Stöd för hårdvarukalibrering
Thunderbolt 3 med 85W Power Delivery
Förinställda lägen för skärmuppdelning
För innehållsskapare

Gör multitasking enklare med LG 34'' UltraWide. Arbeta med 4K-material i 16:9 format samtidigt som du har en generös yta i 5:9-format över för bildbibliotek, mappar eller kommunikationsappar. Det gör den till ett utmärkt val för videoredigering och programmering. Skärmen har Thunderbolt 3 med 85W Power Delivery. Det betyder att du kan koppla din kompatibla laptop med endast en kabel för att koppla upp, ladda och använda skärmen som hubb för överföringar.

Redo för färgkorrektion

Med LG 34'' UltraWide får du ett brett färgspektrum med en färgrymd som täcker 98% DCI-P3. Det ger dig korrekta och vibranta färger redo för foto- och videoredigering. Skärmen är även certifierad enligt VESA DisplayHDR 600. Det ger bilderna en djup kontrast med brett dynamiskt omfång och skärmen får en hög ljusstyrka.

Levereras med

LG 34'' UltraWide
DisplayPort-kabel
Thunderbolt-kabel
Väggfäste

Ingen kartong!

lg 5k lg 34wk95up-w

Annonsen skapades och försvinner automatiskt . Annonsören ansvarar för att beskrivningen är korrekt.
Rapportera annons

Få sammanfattning varje fredag

Anmäl din e-post och få de senaste annonserna till din inkorg.