Teradek Cube-255 Encoder HDMI WIFI

Bud

Märke
Teradek
Modell
Cube
Skick
Begagnad

Teradek Cube-255 Encoder HDMI WiFi Display
Encoder för användning för sändning av en HDMI signal med hjälp av trådbundet nätverk, trådlöst nätverk eller USB-dongel.

Ena antennen är böjd men inget som påverkar funktion. Lätt att byta ut för några tior.

Cube-255 har en OLED skärm för övervakning och inställning av enheten samt ett inyggt batteri som klarar att strömförsörja Cuben upp till 2 timmar. Andra funktioner som är speciella för Cube-255 är möjlghet att spela in proxyinspelning via MicroSD-kort, att enheten har hörlursutgång för avlyssning av ljudet samt de dubbla antennerna för MIMO via det trådlösa nätverket.

Teradeks Cube kan användas i flera olika användningsområden för att överföra en video- och ljudström via internt nätverk eller över internet. Enheterna är tillräckligt små för att fästas direkt på kamern och kan strömförsörjas på många olika sätt. Detta gör den optimal för portabel användning till exempel vid nyhetsfilming ute i fält. Andra användningområden kan vara i en studo för att sända bild med minimal fördröjning till regisörens iPad eller ut på internet så produktionsbeställaren kan övervaka inspelningen och direkt ge input på materialet.

Föreslå pris på Tradera: https://www.tradera.com/item/1411/620172452/teradek-cube-255-encoder-hdmi-wifi

teradek cube hdmi encoder

Annonsen skapades och försvinner automatiskt . Annonsören ansvarar för att beskrivningen är korrekt.
Rapportera annons

Få sammanfattning varje fredag

Anmäl din e-post och få de senaste annonserna till din inkorg.