Länka till ditt företag här

Köp den här annonsplatsen innan 30 september och få 40% rabatt.

DJI Ronin MX

8 499:-

Märke
DJI
Modell
DJI Ronin-MX
Skick
Ny

Använts till endast ett projekt. Praktiskt taget ny.

Ronin-MX har en ny design och man har flyttat batteriet från baksidan till framsidan vilket resulterar i en avsevärt bättre balans. Stabiliteten är förstärkt med hjälp av en kamerabur som låser fast kameran på plats både upptill och nedtill. Motorerna är tysta så att du kan använda mikrofon på riggen utan att få med störande ljud i ditt videomaterial.

Ronin-MX är mestadels byggd i magnesium vilket gör att den bara väger 2,77 kg. Detta gör att den fungerar riktigt bra och håller sig stabil på drönaren DJI M600, bil eller annat fordon och kan motstå höga G-krafter och med hjälp av sina kraftfulla motorer och IMU's. Den kommunicerar direkt med DJI flight conroller vid användning med M600 och ansluter till en GPS så att du aktivt kan stabilisera filmningen när du har den monterad på ett fordon.

Ronin-MX kan rotera i 360° så att du kan få till riktigt kreativa vinklar. Du kan även tilta den i 90° rakt nedåt och i upp till 135°. Ronin-MX är kompatibel med Lightbridge 2 Remote Controller som kan köpas till för trådlös styrning på ett avstånd upp till 5 km. Vid användning med DJI Focus och Focus Expansion Module kan du även styra fokusering och bländare på distans.
Funktioner

Underslung-, Upright- Briefcase- Aerial & Jib eller Wirecam-position
Bluetoothanslutning för inställningar
Magnesiumram
Hanterar kameror upp till 4,5 kg
Temperatursensor
DJI Advances 32-bitars DSP-processor
Möjlighet till fjärrstyrning av två användare

#dji #stabilizer

Annonsen skapades och försvinner automatiskt . Annonsören ansvarar för att beskrivningen är korrekt.
Rapportera annons

Få sammanfattning varje fredag

Anmäl din e-post och få de senaste annonserna till din inkorg.