Länka till ditt företag här

Köp den här annonsplatsen innan 30 september och få 40% rabatt.

Kessler Crane CineSlider (60.5")

8 999:-

Märke
Kessler
Modell
Kessler Crane CineSlider (60.5")
Skick
Ny

Praktiskt taget helt ny, använts till endast ett projekt. Fungerar felfritt.

CineSlider från Kessler Crane är en kraftfull kamera-slider med remdrift som stöder upp till 80 pund (ca 36 kg). Denna modell mäter totalt 60,5 tum (ca 154 cm) i längd, väger 12 pund (ca 5,4 kg) och har en förflyttningsavstånd på 51 tum (ca 130 cm). Slidern är tillverkad av förstärkt aluminium och har skenorna på insidan för bättre skydd.

CineSlider stöder 80 pund (ca 36 kg) när den placeras på en yta eller monteras på två stativ. Den rekommenderas inte för användning med en enda mittmontering. Den har en justerbar dragkontroll som låter dig lägga till motstånd i slider-förflyttningen, vilket ger ökad jämnhet vid långsamma glidningar. Dragkontrollen fungerar också som en friktionsbroms när den är helt låst. En vevhandtag medföljer inte, men du kan lägga till ett valfritt Kessler Crank Handle när som helst.

CineSlider kan motoriseras med en av flera valfria Kessler Crane-motoriserade system, som elektraDRIVE, CineDrive eller Second Shooter motion control-system. Den kan också förbättras med den valfria Kessler Parallax, som lägger till en panorering axel och möjliggör inåt- och utåtriktad panorering.

Kraftfull Konstruktion
Med en viktkapacitet på 80 pund (ca 36 kg) klarar CineSlider mer vikt än andra Kessler-sliders samtidigt som den förblir extremt portabel med en startvikt på 12 pund (ca 5,4 kg). Lägg till kameror, monitorer, matte boxar, stora linser och mer och ha fortfarande vikt att övers.

Justerbar Dragkontroll
Vätskedragkontroller är lika viktiga för sliders som för tripodhuvuden, så nu kan du ha samma ultrasmidiga motstånd för att kontrollera din rörelse och säkerställa en perfekt bild.

Motion Control-klar
CineSlider är kompatibel med elektraDrive, CineDrive och/eller Second Shooter motion control-system. Att lägga till ett rörelsekontrollsystem på din slider kommer att öka precisionen i rörelsen och ge en plattform för att fånga professionella tidslapsar, stop-motion och levande kamerarörelser.

#slider #kessler #kamera

Annonsen skapades och försvinner automatiskt . Annonsören ansvarar för att beskrivningen är korrekt.
Rapportera annons

Få sammanfattning varje fredag

Anmäl din e-post och få de senaste annonserna till din inkorg.