DJI TB50 & Battery Station (för b la Inspire 2 & Ronin 4D)

15 200:- (Exkl moms)

Märke
DJI
Modell
TB50, Battery station
Skick
Begagnad

Hej! Säljer 4 par (totalt 8st) DJI TB50-batterier och en nästintill oanvänd Battery Station. Detta är en grymt bra strömlösning för både laddning, skötsel och transport av batterierna.

Totalt har stationen plats för 12st TB50 och 2st WB37 samt kablage + WB37 laddhub (WB37 + adapterhub medföljer ej, dock ingår kabel). Stationen har hjul, hål för hänglås och ett utdragbart handtag.

TB50-batterierna fungerar alla utmärkt och har sköts väl (aldrig tappats, laddats som de skall och förvarats svalt/i skugga). De passar för DJI Inspire 2, Ronin 2 och Ronin 4D. Batteristationen kan ladda alla 8 batterier samtidigt och 4 av dem kan välja att snabbladdas (0-90% på ca en halvtimme) om du behöver extra snabb tillgång. Eller så kan stationen omvänt ladda ur batterierna för bättre batterihälsa under långtidsförvaring.

Nypris om du beställer allt tillsammans nu är ca 30 000 kr exkl moms. Jag säljer allt för 15200 exkl moms. Passa på att fynda!

Finns att hämta i Falkenberg och kan mötas upp i Göteborg eller Borås eller däremellan. Kan även skickas då jag har kvar originalemballage för caset.

tb50 battery station dji inspire 2 ronin 2 ronin 4d

Annonsen skapades och försvinner automatiskt . Annonsören ansvarar för att beskrivningen är korrekt.
Rapportera annons

Få sammanfattning varje fredag

Anmäl din e-post och få de senaste annonserna till din inkorg.