Blackmagic URSA 4K EF Major - Proffskamera

Blackmagic URSA 4K EF Major - Proffskamera

15.000 kr

Märke:
Blackmagic
Modell:
URSA 4K EF Major
Skick:
Begagnad

Blackmagic URSA 4K EF Major - Proffskamera

Den är inköpt 2015 av ett filmbolag och endast använd för ett par SVT produktioner inomhus. Jag köpte den själv av filmbolaget för 3 år sedan för ett projekt som aldrig blev av och har legat nerpackad sedan dess. Den är alltså i nyskick.
Kameran har 4K Super 35 Sensor V1 och i samband med firmware "Camera Update 2.3" ska den även klara 150fps i 1920 x 1080 och 60fps i 4K RAW mm. (https://www.youtube.com/watch?v=ouKvNvqkOg8)
Denna har, till skillnad från övriga Blackmagic kameror, global shutter och förvränger alltså inte bilden vid panorering i sidled. Ursa 4K Major anses vara en av de bästa kameror för filmning med Green-Screen vilket också var anledningen till att vi skaffade denna. Medföljer även Davinci Resolve med dongle. Kameran levereras i originalkartong. Fler bilder kan skickas.
Pris: 15000:-

Objektivet som sitter på är ett Canon EF 24-105mm f/4L IS USM och är även det sparsamt använt med polfilter 72 mm på sedan dag ett. Kameran och objektivet jobbar fint ihop med autofokus.
Pris: 4500:-

Shoulder rig från "Smallrig" samt Mattebox från Cinematics med side-flip funktion. Tycker dock att kameran är ganska otymplig att ha på axeln då den gör sig bäst med filmning på stativ. Batteriet (v-lock) följer inte med då det inte funkar efter att ha varit urladdat sedan inköp. Går bra att filma via medföljande nätadapter.
Pris: 2500:-

2st C-Fast 256GB, knappt använda, men som är testade att fungera felfritt med Blackmagic Design. Medföljer även en CF-Card Reader från Sandisk.
Pris: 1500:- (säljes endast tillsammans med kamera)

Köpare betalar frakt, går också bra att hämta på plats.
svarar endast på mail och sms pga. jobbet.

/Micke
några länkar med nyttig info:

https://www.voosestore.com/se/kamera/blackmagic/blackmagic-ursa-ef-4k

https://cvp.com/product/blackmagic_ursa_ef

https://www.blackmagicdesign.com/media/release/20150410-01

Annonsen lades upp för och försvinner automatiskt . Annonsören ansvarar för att beskrivningen är korrekt.

videokamera professionell blackmagic black magic ursa 4k canon ef c-fast mattebox

Anmäl annons

Mejla Micke   0767990095

Få sammanfattning varje fredag

Anmäl din e-post och få de senaste annonserna till din inkorg.