Sony 16-35mm f2,8 G Master

Sony 16-35mm f2,8 G Master

19.000 kr

Märke:
Sony
Modell:
16-35mm GM f2.8
Skick:
Begagnad

G Master-prestanda med f2,8 16-35 mm vidvinkelzoom ger oändliga möjligheter att fånga motiv på kreativa sätt. Oavsett vilken zoominställning eller närgräns du använder får du fantastisk upplösning i hela bilden, med häpnadsväckande bakgrundsbokeh om så behövs. Den lätta och kompakta designen gör enheten enkel att använda för aktiv fotografering.

Zoomobjektiv med vidvinkel och mjuk bokeh i G Master-serien
Två XA-element (Extreme Aspherical) ger en enastående upplösning
Elvabladig cirkelformad bländare som ger vackra effekter med oskärpa
AR Nano-ytbehandling från Sony eliminerar bländning och skuggor
Damm- och fukttålig modell
Närgräns: 0,28 m
Högsta förstoringsförhållande (X) 0,19
Filterdiameter: 82mm
Vikt: 680 g
Snabbt, högupplöst f2,8 16-35 mm zoomobjektiv
Det första zoomobjektivet med vidvinkel i G Master-serien ger dig fördelen av de senaste, och de framtida, kamerornas potential när det gäller hög upplösning. De mest avancerade optiska och mekaniska teknikerna från Sony har sammanförts för att ge bästa återgivning och skärpa.

Hög upplösning från hörn till hörn
Överlägsen optisk design ger extremt hög upplösning och kontrast. Landskap, arkitektur, interiörer och andra större motiv avbildas med enastående skärpa från hörn till hörn. Asfäriska element minimerar distorsion och ED-glaselement (Extra-low Dispersion) kontrollerar effektivt färgblödningen.

Vacker bakgrundsbokeh
Närbilder med f2,8-inställning kan ge fantastisk bakgrundsbokeh. Använd det för att ta porträtt, till exempel med dynamiska, måleriska bakgrunder med mjuk, uttrycksfull bokeh som får motivet att framträda tydligt.

Upplösning och bokeh som tagits till nya höjder
Objektivet har två Sony XA-element (extreme aspherical) med en ytprecision på 0,01 micron. Den distorsion som brukar uppstå i zoomobjektiv med vidvinkel kontrolleras noggrant, liksom astigmatism och fältkurvor. Icke önskvärd ringformad bokeh tas effektivt bort genom XA-elementen (extreme aspherical) så att även områden utanför fokus får en mjuk, vacker bokeh.

Snabb och precis autofokus
I två DDSSM-system (Direct Drive SSM) används en piezoelektrisk originalmotor från Sony som direkt driver två fokusgrupper i en flytande fokuskonfiguration. Fokusgrupperna är positionerade med hög precision för högsta möjliga skärpa. DDSSM är också tystgående vilket är perfekt både när du filmar och tar stillbilder.

Optimal upplösning vid alla brännvidder
Jämn, hög upplösning från oändligt avstånd ned till minsta fokuseringsavstånd. Objektivet har en flytande fokusmekanism med två objektivgrupper som drivs oberoende. Systemet minskar all slags aberration till miniminivå och ger därför en skarp, högupplöst återgivning av allt ifrån oändligt fokusavstånd för landskap ända ner till minsta fokuseringsavstånd för porträtt och liknande motiv.

Säljes i fint i mycket fint skick. Alltid haft filter på. Oanvänd senast 5 månaderna då jag bytt system.

Annonsen lades upp för och försvinner automatiskt . Annonsören ansvarar för att beskrivningen är korrekt.

sony

Anmäl annons

Få sammanfattning varje fredag

Anmäl din e-post och få de senaste annonserna till din inkorg.