Blackmagic URSA 4K EF Major

Blackmagic URSA 4K EF Major

30.000 kr

Märke:
Blackmagic Design
Modell:
URSA 4K EF Major
Skick:
Begagnad

Blackmagic URSA 4K EF Major

Den är inköpt 2015 av ett filmbolag och endast använd för ett par korta SVT produktioner inomhus. Jag köpte den själv av filmbolaget för 3 år sedan för ett projekt som aldrig blev av och har legat nerpackad sedan dess. Den är alltså i nyskick.
Kameran har 4K Super 35 Sensor V1 och i samband med firmware "Camera Update 2.3" ska den även klara 150fps i 1920 x 1080 och 60fps i 4K RAW mm. (https://www.youtube.com/watch?v=ouKvNvqkOg8)
Denna har, till skillnad från övriga Blackmagic kameror, global shutter och förvränger alltså inte bilden vid panorering i sidled.
Ursa 4K Major anses vara en av de bästa kameror för filmning med Green-Screen vilket också var anledningen till att vi skaffade denna.
Det medföljer en shoulder rig från "Smallrig" samt Mattebox från Cinematics med side-flip funktion. Tycker dock att kameran är ganska otymplig att ha på axeln då den gör sig bäst med filmning på stativ. Batteriet (v-lock) följer inte med då det inte funkar efter att ha varit urladdat sedan inköp. Går bra att filma via medföljande nätadapter. Objektivet som sitter på är ett Canon EF 24-105 och är även det sparsamt använt med polfilter 72 mm på sedan dag ett. Kameran och objektivet jobbar fint ihop med autofokus. Medföljer även Davinci Resolve med dongle samt 2st C-Fast 256GB från BiWIN, knappt använda, men som är testade att fungera felfritt med Blackmagic Design. Till C-Fast korten medföljer även en Card Reader från Sandisk. Kameran levereras i originalkartong. Fler bilder kan skickas.

Paketpris för rubbet: 30000:- Prutat o klart.

Enbart Kamerahus med Davinci: 20000:-

OBS! Maila helst eller sms då jag har svårt att prata i telefon dagtid.

någral länkar med nyttig info:

https://www.voosestore.com/se/kamera/blackmagic/blackmagic-ursa-ef-4k

https://cvp.com/product/blackmagic_ursa_ef

https://www.blackmagicdesign.com/media/release/20150410-01

Annonsen lades upp för och försvinner automatiskt . Annonsören ansvarar för att beskrivningen är korrekt.

videokamera

Anmäl annons

Mejla Micke   0767990095

Få sammanfattning varje fredag

Anmäl din e-post och få de senaste annonserna till din inkorg.