Sony A6400 + diverse objektiv

Sony A6400 + diverse objektiv

1.200 kr

Märke:
Sony
Modell:
A6400
Skick:
Begagnad

Övergår fullt ut till fullformat, därför säljer jag min tidigare backup kamera och de objektiv som använts till denna.

Sony A6400
Kamera med drygt 1900 bilder tagna. Kameran är i nyskick och jag tror det är svårt att skilja denna från en ny som står bredvid.
Kommer i originallåda med den laddare, nackrem mm som medföljer vid nyköp. Medföljer ytterligare 4 st batteri samt en dubbelladdare. Det sitter på en Smallrig "Mini-Cage", som gör att du kan fäste extra mic, lampa mm ovan på kameran utan att belasta kamerans blixtsko.
(Säljer även en Zhiyun Cran Plus gimbel i annan annons här på Filmprylar.se, den är perfekt för A6400 kameran med t.ex. 18-105)
Pis: 7800 kr eller bud

Sony 10-18/4 objektiv
För Sony APS-C. En prisbelönt lins som levererar underbara bilder. Perfekt för allt som kräver bra vidvinkel, som vlogg, fastighets och landskapsfoto mm. Optiskt perfekt, extremt små spår av slitage på utsidan av objektivkroppen om man är petig.
Pris: 4200 kr eller bud

Sony 16-50 objektiv
Ett bra allround objektiv som perfekt att ha på kameran om man vill ha en liten smidig kamera att ha med på resa. Levererar fina bilder till ett schysst pris. Optiskt perfekt. Kommer i originallåda.
Pris: 1350 kr eller bud

Sigma Art 18-35/1,8
Ett unikt objektiv i sin klass. Kolla YouTube klipp och recensioner, så förstår du. ;-)
Objektivet tillverkas inte med Sony E fattning, så skall man ha det på en Sony E kamera så måste man gå via adapter. Detta objektiv har Sony A fattning. Så jag säljer detta objektiv med adapter från Sony. Adaptern LA-EA4 fungerar bra tillsammans med objektivet på t.ex. Sony A6400, men jag har även använt det på Sony FS5 och andra Sony Alpha kameror, utan problem. Optiskt i perfekt skick, i närmst nyskick i övrigt. Objektivet kommer i originallåda.
Paketpris med objektiv och adapter 5500 kr eller bud

Minolta 50/1.4 AF
Fullformat objektiv med Sony A fattning, som är samma som Minoltas egna. Levererar underbara bilder med fin bokeh. Linserna är felfria. Något slitage på objektivhuset.
Prisidé: 1200 kr eller bud

Kan vi inte mötas för att göra upp affären, så kan jag tänka mig att skicka sakerna. Seriösa bud mottages, speciellt om du vill köpa flera saker eller allt.

Annonsen lades upp för och försvinner automatiskt . Annonsören ansvarar för att beskrivningen är korrekt.

sony sigma a6400 aps-c

Anmäl annons

Mejla Tobias Åberg   0708989260

Få sammanfattning varje fredag

Anmäl din e-post och få de senaste annonserna till din inkorg.


Fler annonser från Tobias Åberg

PortaBrace regnskydd till FS5 / FX6

Säljes PortaBrace regnskydd till FS5 / FX6

1.250 kr
12 dagar sedan