Manus till salu - Action/Drama

Pris: Bud

Filmen utspelar sig under hösten 2015 i Stockholm och består av fyra historier som vävs ihop. Den påminner mycket om Magnolia, Crash, Short Cuts, Tic Tac.

Synopsis (Kort)
LARS70 är en cynisk pensionerad arkitekt som går omkring i Stockholms innerstad och plockar tomma returflaskor. När han får reda på att han har cancer, vill han försonas med sin före detta fru Frida, som han lämnade för 35 år sedan för karriären. Lars kan inte hitta hennes och besöker några gemensamma vänner för att fråga om hennes kontaktuppgifter, dessa möten river upp gamla sår. Han måste först försonas med sig själv.

ANNA36 är programledare för ett populärt radioprogram, hennes man är våldsam. Hon bestämmer sig för att lämna honom och ta med sig sonen ADAM8. Men hennes man tillåter inte det och hotar henne. Anna flyttar till hennes mamma och lämnar Adam med honom. På en kvinnojour möter Anna andra kvinnor och får höra att männen får milda straff och när de avtjänar sina straff, misshandlar de sina partner igen.
Anna får nog när hon får reda på att hennes man hade slagit Adam. Hon bestämmer sig för att smyga in i lägenheten, tidigt på morgonen när hennes man går på sin joggingrunda och tar med sig Adam. För att sedan tar flyget till nya Zeeland där hon hittade ett jobb som musikjournalist. Men, hennes man upptäcker hennes plan och försöker att stoppa henne.

SARA35 är ett stå upp komiker som lider av depression. Hennes man dör i en bilolycka som orsakas av en rattfyllerist. Hennes dotter FELICIA9 som var med i bilen får allvarliga skador och ligger på intensivvården. Senare hamnar Felicia i komma och Sara får reda på att mannen som orsakade olyckan behandlas på samma sjukhus. Saras tillvaro slits mellan hennes mans död, ångesten, tanken att förlora dottern och vetskap att den som orsakade olyckan behandlas på samma sjukhus. Saras syster JESSICA39 vill döda honom med en injektion av ricin.

ALI36 är en historiker från Syrien som nyligen sökte asyl i Sverige. En före detta syrisk säkerhetspolis frågar Ali att hjälpa honom sälja stulna antikviteter i en olaglig auktion. Ali gör det och betalar en människosmugglare för att smugglar ut sin fru LAYLA31 från ett läger i Libanon till Sverige. Under den andra auktionen, allt går snett när antiksmugglaren stjäl pengar från sin kompanjon, denne tror att Ali är inblandad. Han tillfångatar Alis fru, som precis kom till Sverige och vill använda henne i utbyte mot pengarna.

Vad tycker du om annonsen?

Annonsen lades upp för 19 dagar sedan (18 maj 2020, 12:57) och försvinner automatiskt 6 augusti 2020. Annonsören ansvarar för att beskrivningen är korrekt.

Anmäl annons

Mejla Faiben   0707300652

Fler annonser

AnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbild

Visa alla bildannonser