Teradek Vidiu Pro

Teradek Vidiu Pro

6.000 kr

Märke:
Teradek Vidiu Pro
Modell:
Teradek Vidiu Pro
Skick:
Begagnad

Nypris 9700:-

Vidiu Pro
VidiU Pro är en tredje systerprodukt till den kompakta streaminglösningen VidiU. Detta är en vassare modell med fler möjligheter än VidiU mini och standard-enheterna. Pro är något större än de andra VidiU men passar fortfarande på en mindre videokamera. Den är utrustad med HDMI-ingång och kan anslutas till internet via WiFi, Ethernet eller USB 3G/4G-modem.

Det finns en SD minneskortplats som du kan spela in material till i samma format som streaminginställningen. Detta kan göras om du av någon anledning inte kan streama live utan vill ta en kopia på fil för att distrubuera den senare eller helt enkelt för att få en färdig arkivfil att använda.

Du kan lastbalansera streamingen via s. k. Bonding av multipla anslutningar till internet. Du kan använda vilken kombination av interface du vill utav Ethernet, WiFi och USB-modem. Du kan även utnyttja upp till fyra iPhone modemuppkopplingar samtidigt; detta görs via ShareLink som finns som en prenumerationstjänst via VidiU appen.

VidiU Pro är direkt integrerad med streaming-plattformar såsom Ustream, LiveStream, Twitch och YouTube Live men kan även manuellt konfigueras till en RTMP-adress såsom en Wowsa Streaming server eller SolidTango.se eller dylikt.

Batteritid: upp till ca 2 timmar

Vad tycker du om annonsen?

Annonsen lades upp för och försvinner automatiskt . Annonsören ansvarar för att beskrivningen är korrekt.

Anmäl annons