Canon Eos C100 Mark II

Canon Eos C100 Mark II

25.000 kr (moms tillkommer)

Märke:
Canon
Modell:
C100 Mark II
Skick:
Begagnad

Säljer vår Canon C100 Mark II i fint skick.
Smidig och lätt kamera. Dubbla batterier med grym batteritid
(BP-955 & BP-975)
Pris för Kamerahus och batterier: 25.000:-
Beskrivning:
4 Mbit/s MPEG-4 AVCHD till SD-kort
Spela in MPEG-4 AVCHD/H.264-filer med 24 Mbit/s (4:2:0) på två SD-/SDHC-/SDXC-minneskort - med inspelningsalternativ för kontinuerlig och samtidig inspelning. De utgångar som finns är HDMI med låsfunktion, AV och USB.
Canon Log Gamma
Inbyggd Canon Log Gamma ger neutral bildkvalitet med 12 stegs latitud (800 % dynamiskt omfång), med ett grundvärde på ISO 850. Med alternativet för brett dynamiskt omfång får du bilder med samma breda latitud men utan att gradering krävs.
DAF

DAF står för Dual Pixel CMOS AF och är en teknik som bl.a ger snabbare och säkrare autofokus, samt enklare kontroll av fokus vid filmning. Alla Canons EF-objektiv (dock ej manuella), stödjer kontinuelig autofokus och använder man någon av dessa objektiv, blir även One Shot-läget nästan dubbelt så snabbt.
För ännu mjukare och tystare autofokus, rekommenderas Canons STM-objektiv.
Utbytbara EF-objektiv
Lägg till fler kreativa alternativ tack vare alla utbytbara objektiv som finns att tillgå. EF-fattningen är kompatibel med Canon 4K EF Cinema-objektiv plus över 60 EF-objektiv, inklusive makro och fisheye. 3 manuella, inbyggda ND-filter gör inspelningen ännu mer flexibel.
Automatiserad filmning
De automatiserade funktionerna underlättar användning av en person och omfattar: One-Shot autofokus, Push Auto Iris och automatisk vitbalansering. Fullständig manuell kontroll är tillgänglig vid behov med en kraftfull funktion för fokushjälp, som hjälper dig vid manuell fokusering och ger skarpa och detaljerade bilder.
/Emil

Vad tycker du om annonsen?

Annonsen lades upp för och försvinner automatiskt . Annonsören ansvarar för att beskrivningen är korrekt.

canon c100 mark ii

Anmäl annons

Mejla Emil Klinta   0707566852