Kom ihåg: skicka inte varor utan att få betalt, och betala inte förrän du har fått varan. Använd tredjepartstjänster för betalningar.

Canon XA 30 videokamera

Canon XA 30 videokamera

10.000 kr

PLEASE NOTE, NO SHIPPING OVERSEAS. Only payment by cash, swish or within Nordea bank.

Canon XA 30 är en mycket pålitlig videokamera som aldrig har svikit mig på mina fotoresor ute i Europa och på hemmaplan. Det är nästintill omöjligt att förlora skärpan och zoomen är helt fantastisk, enligt min mening Det finns förresten två kontroller för zoomen och man kan programmera dem i olika hastigheter. Den vikbara skärmen räcker till för de flesta situationer och kan riktas så att man kan se den från nästan alla vinklar, så den lämpar sig även för vlogging. Det medföljer förresten en fjärrkontroll (ej i bild) för både på/av och zoomning, så du kan sköta kameran bekvämt även på avstånd. Det är för övrigt en väldigt lättskött kamera som enkelt kan hanteras av nybörjare. Mikrofonförförstärkarna är också lätthanterade och den interna stereomikrofonen räcker långt.
Det medföljer också tre extrabatterier (det är sammanlagt två Canonbatterier och två no-name). Alla tillhörande sladdar för laddning och överföring ingår självklart. Manualen finns kvar.
OBS Några minneskort ingår inte och inte heller någon extern mikrofon, även om hållare finnes.

Första ägaren köpte den i mars 2017 (kvitto finnes) och jag köpte den nån gång under sommaren samma år. Skicket på kameran är mycket gott även om det kan finnas nån repa nånstans. Originallådan finns kvar.

XA 30:n kostar 17 290 kr ny
https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=1976258&gclid=CjwKCAjw9L_tBRBXEiwAOWVVCQ3kBidZsGjKdNtF7D2FIwczFsn2MMoqx3ZWMwCHnvoI2uo1P9p4TRoCje0QAvD_BwE

Mitt pris: 10 000 kronor

Kan skickas mot fraktkostnad (postnord eller Schenker) och förskottsbetalning via swish eller banköverföring (inom Nordea).

SORRY, NO SHIPPING OVERSEAS

Vad tycker du om annonsen?

Annonsen lades upp för 18 dagar sedan (28 oktober 2019, 22:42) och försvinner automatiskt 15 januari 2020. Annonsören ansvarar för att beskrivningen är korrekt.

canon videokamera

Anmäl annons

Mejla Jan Samuelsson   0703780065

Fler annonser

AnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbild

Visa alla bildannonser