Teradek Bolt 2000 pro

Teradek Bolt 2000 pro

20.000 kr (moms tillkommer)

Märke:
Teradek, Bolt, trådlös, länk,
Modell:
Bolt 2000
Skick:
Begagnad

Teradek Bolt Pro 2000 Professional Wireless HD-SDI Video TX / RX är ett latensfritt trådlöst överföringssystem som skickar 4: 2: 2, 1080p60 video på upp till två tusen fot. Detta Bolt Pro 2000-system levereras i en uppsättning av 1 sändare och 1 mottagare. Sändaren har loop-through 3G-SDI-utgång, så att du kan överföra video och skicka utgången från kameran till en bildskärm. Den har 4-LED-indikatorlampor som anger batterinivån.

Bolt Pro 2000-systemet har dynamisk frekvensval som gör det möjligt att justera frekvensbanden som den använder i realtid för att undvika störningar. Denna Bolt Pro 2000 har en mottagare som har 2 x SD / HD / 3G-SDI-utgångar och en nätadapter.

Anslutningar
Bolten sänder okomprimerad video med WSDI Pro, som ger ett trådlöst intervall upp till 2 000 '(609,6 m) och kan samexistera med annan trådlös utrustning genom att dynamiskt justera frekvensbanden som används i realtid.
LED-indikatorer
Sändaren och mottagaren har LED-indikatorer för videosignal och länk. Mottagaren har LED-indikatorer Video, Link och Ready.
Robust och låg effekt
Bolt Pro-sändare och mottagare har ett aluminiumchassi för bra kylning. Sändaren kräver ungefär 7W ström, medan mottagaren bara förbrukar 6W. För att driva dessa enheter under lång tid kan en Lemo till P-tap-kabel (medföljer) användas för att ansluta till tillgängliga externa kraftkällor som V-mount eller AB Gold-mount-batterier.

Vad tycker du om annonsen?

Annonsen lades upp för 5 månader sedan (17 oktober 2019, 16:59) och försvinner automatiskt 20 april 2020. Annonsören ansvarar för att beskrivningen är korrekt.

Anmäl annons

Fler annonser

AnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbildAnnonsbild

Visa alla bildannonser