GoPro Hero 3 Black Edition

GoPro Hero 3 Black Edition

1.500 kr

Dags att ta farväl av min GoPro Hero 3 Black Edition. Felfri och har inga repor eller dylikt. Endast varit med på ett par resor, i övrigt oanvänd. Vattentätt hus ingår.

Vänligen,

Michel

Produktinformation
Wi-Fi-aktiverade HERO3: Black Edition är den mest avancerade GoPro någonsin. Under utvecklingen sparades det inte på resurserna vilket har resulterat i en GoPro som är 30% mindre, 25% lättare och 2X mer kraftfull än tidigare modeller.

Liten och smidig design med oändliga monteringsmöjligheter. Kamerahus som är vattentätt ner till 60m. Fantastiska upplösningar som ultravida 1440p 48fps, 1080p 60 fps och 720p 120 fps video och 12MP bilder med en hastighet av 30 bilder per sekund.

HERO3: Black Edition är världens mest mångsidiga kamera med inbyggd Wi-Fi och stöd för GoPro App vilket gör HERO3: Black Edition till en allt mer mångsidig kamera, återigen.

2X Snabbare bildprocessor
HERO3: Black Edition fångar professionell video i cinemakvalitet med 2X högre upplösning och bildhastighet jämfört med tidigare modeller samtidigt som den levererar 2X bättre resultat i svagt ljus.

Slowmotionälskare och branschfolk kommer att älska nya HERO3: Black Edition för videolägen som 1080p 60fps, 720p 120fps, 1440p 48fps, 960p 100fps och WVGA 240fps medan de som har lite större krav och önskar cinemakvalitet kommer att uppskatta de extremt höga upplösningarna 2.7Kp 24fps och 4Kp 12fps (Endast med Protune aktiverad).

3x Snabbare fotoprestanda
HERO3: Black Editions fotoprestanda är nu 3X bättre. Nu kan du i fotoläget Burst Mode fånga svindlande 30 bilder per sekund i 12MP och detta dessutom med 2X bättre resultat i svagt ljus jämfört med tidigare modeller.

Fotolägena för Stillbild och Time lapse är desamma men har nu fått sällskap av ett nytt kontinuerligt fotoläge som fångar kontinuerliga 12MP stillbilder i 3, 5 eller 10 foton per sekund så länge du håller slutarknappen nedtryckt.

Förbättrad skärpa, mindre förvrängning
HERO3 har en 6-elements asfärisk glaslins med mindre förvrängning där Ultra-, medium- och smal vidvinkel är valbar för att leverera fler intensiva alternativ än någonsin tidigare.

Lägg till detta det helt nya vattentäta kamerahuset som med sin platta lins ger fantastisk bildskärpa både över och under vatten och du har en av de mest kraftfulla och hållbara lösningar för filmning och fotografering på planeten.

Nyutvecklat ljudsystem
Införstådda med att ljudkvalitet är minst lika viktigt som bildkvalitet, nyutvecklade GoPros ingenjörer HERO3 fullständigt för att vara så bra på att fånga de subtila, naturliga ljuden från röster och musik som på att fånga det uppslukande ljudet från de aktiviteter användaren sysslar med.

GoPro har också förbättrat den redan kända vindbrusreduceringen för att se till att du kommer att höra mer av din passion, vare sig det handlar om motorljud eller svordomar, och mindre av vinden under höghastighetsaktiviteter.

Inbyggd Wi-Fi
HERO3: Black Edition har inbyggd Wi-Fi och medföljer i förpackningen gör GoPro Wi-Fi Remote som normalt är tillgänglig som som ett extra tillbehör. Wi-Fi Remote är liten, smidig och vattentät och tillåter användaren att styra upp till 50st Wi-Fi-aktiverade GoPros samtidigt från maximalt 180m avstånd (vid optimala förhållanden).Med inbyggd Wi-Fi kan du också styra dina HERO3 kameror från smartphones och surfplattor med GoPro Appen, vilken ger full kamerakontroll och live förhandsvisning på alla kompatibla enheter.

HERO3: Black Edition är kompatibel med alla GoPro fästen och BacPacs av äldre modell och nya LCD Touch BacPac och Batteri BacPac.
Men eftersom alla HERO3 kameror har en ny storlek och form kräver de vissa HERO3-specifika tillbehör, se därför till att kontrollera kompatibiliteten när du köper tillbehör.

Vad tycker du om annonsen?

Annonsen lades upp för 4 månader sedan (13 juni 2019, 12:35) och försvinner automatiskt 19 november 2019. Annonsören ansvarar för att beskrivningen är korrekt.

gopro hero actionkamera heror black edition kamera full hd 1080p vidvinkel resa silver grå vattentät

Anmäl annons

Mejla Michel Szabo   +46737746166

Fler annonser från denna annonsör

Annonsbild

Säljes Dji Phantom 4 pro+ series case

200 kr
2 månader sedan