Använd betalningstjänster från tredje part för att undvika att bli lurad. Läs mer: 9. Hur betalar jag för en vara?

Fujifilm X100F (2017)

Fujifilm X100F (2017)

Pris: 12.500 kr

Oanvänd Fujifilm X100F i originalkartong med alla originaltillbehör plus skyddande UV-filter. Säljes p.g.a kamerauppgradering.

Nypris (inkl. uv-filter): 14 550 kr

Finns kvitto.

Beskrivning från scandinavianphoto:

Fuji X100F - Kompaktkamera med systemkamera-kvalitetFujifilms x100-serie har från första början ändrat på vad en kompaktkamera kan leverera. X100F fortsätter den trenden med en 24.3mp X-Trans CMOS III sensor, X-processor PRO, smidiga fysiska reglage och rapp autofokus som gör att du kan lita på att kameran levererar bilder i klass med en systemkamera. Samtidigt som den är liten nog att lätt får plats i en jackficka.

Fördelar:

24.3 megapixel X–Trans CMOS III
ISO 12800
8 bilder per sekund, 0,5s uppstartstid.
91 punkters Autofokus
Smidiga fysiska reglage
Film simulation “ACROS"
Hybridsökare
USB-laddning
Inbyggt ND-filter (3 steg)
24.3mp X-trans CMOS III utan lågpassfilter

X100F är utrustad med fujifilms populära X-trans sensor utan lågpassfilter. Avsaknaden av lågpassfilter hjälper sensorn att registrera skärpan även från de absolut minsta detaljerna. Med ett fast FUJINON objektiv på 23mm (motsvarar 35mm) slipper du de kompromisser som kan uppstå med ett zoom-objektiv och kan på så vis få ut maximal skärpa ur sensorn och dina bilder. Med ett maximalt ISO på 12800 klarar X100F att ge dig klara bilder även när ljuset börjar bli dåligt.

91 Punkters autofokus

Med 91 AF-punkter blir det lätt för kameran att hitta skärpan, framförallt i svåra ljusförhållanden. Autofokusen använder sig både av kontrast-baserad teknik som är väldigt exakta samt 49 fasdetekterande autofokuspunkter i mitten som ger väldigt god hastighet. För ännu mer kontroll går det att använda ett rutnät som ger dig hela 325 AF-punkter. Lägg till en seriebildtagning på 8 bilder i sekunden och starttid på enbart 0,5s så kan du fånga även flyende ögonblick vid rätt tillfälle

Fysiska reglage

Med en tydlig joystick inspirerad ifrån Fujifilms XT2 kan du snabbt växla vart du vill ha din fokuspunkt. Slutare, bländare och exponeringskompensation ställs direkt på dedikerade rattar, en egenskap som uppskattas hos Fujis X-serie. ISO-talet ställs på samma sätt som på analoga kameror, du lyfter ratten runt slutartiden och justerar ditt iso-tal där. Önskar du ändra iso-talet via en vanlig inmatningsratt går det också bra. Reglagen sitter övervägande på vänster sida av skärmen, vilket gör det möjligt att hantera kameran med enbart en hand.

ACROS

X-trans sensorn tillsammans med hela 15 st färgsimuleringar av olika analoga FUJIFILM-stilar. Med X100F får du bland annat Provia, Velvia, Astia och även Acros, en svartvit filmsimulering med en helt egen typ av brushantering för en snygg kornringhet även på höga ISO, enbart möjlig med X-trans Cmos II/III och X-Processor Pro. Om du är osäker på vilken simulering du vill använda går det att RAW-konvertera bilderna i efterhand direkt i kameran och lägga till den filmsimulering du önskar.

Hybridsökaren

X100F använder fujifilms hybridsökare känd från X-Pro serien. Via ett litet reglage växlar du mellan optisk genomsiktssökare och digital sökare på 2.36mp, beroende på vad som passar bäst för situationen.

Levereras med:

X100F
Batteri NP-W126S
Laddare
USB-kabel
Objektivlock
Kamerarem

Annonsen lades upp för 7 dagar sedan (14 november 2017, 15:35) och försvinner automatiskt 13 januari 2018.